sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Me=> K.Z.
Tuesday, 6 November 2012 | 2 comment[s]


K.Z. Perkataan from my dearest friend , Syazani >3< . Knows the word since 2011 XD Yeah , last year -^- Oh , sorry terbawa diri ke alam lain.. Meanings dia? KETINGGALAN ZAMAN . Not a big deal :B Tujuan untuk tulis?? Yup, tak lain dan tak bukan kes ragut barang ! Lol, JOKE ! Ofc lah kes kawan tak guna :p ops ! Sorry , wrong word . Well? Too bad peeps ! The story is like ths :-



Pada hari yg biasa (hmpir setiap hari) , when ak ask samthin' .. well, teka apa jadi? No ones listens ! Then, dalm hati kata lah ''try lagi'' . Tanya Nat and Zyma .. What happened?? Like everyone predicted ... Buat panday je dpn mata ak ! Woah , fantastic lah kome ! Nak ucap tahniah sked buleyy? ^^ Sorry kasar . For the last time , ak tanya (dengan suara semakin kuat) Ofc TAK DILAYAN ! Time, tuh ak rasa serius mcm nak nangis je . Guna brg ak tak ckp THANK YOU . atleast when ak guna barg hampa ckp lah thanks , time kaseh n so on . Ni tak ! Blah mcm tu je , Lol. Who do u think u are ? Kbyee lah weh. MATLAMAT Tahun Dpn rasa mcm nak kawan dgn dak 1 Efisyen je ! (maybe silap eja efisyen xD) . Ak tak suka lah , bnyk lagi sebenarnya tapi ni je yg terlalu menghantui ak semalaman :b dah lah malas tulis2 neyh , bermanfaat ke? Atleast kau org still buley baca .. thats fine to me ^_^ Nak cite lagi psl BFF ak uh? Sorry to say lah weh . . . tak cukup masa x) ni pantun untuk sapa yg terasa / sapa yg berkaitan dgn pantun neyh :) 

Original form shinsehunlaytaeyangsesat ;)

As Time passes , 
money passes , 
As Time Change ,
Friendship and Urself change as well :)


Kata2 english terlalu over gedikness :p
©