sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Respect Kpoppers !
Saturday, 24 November 2012 | 0 comment[s]

*Shut Up Flower Boy Band's

Assalamualaikum * annyeonghaseyoo ! Okay-2 . Topik neyh mmg berpatutan kepada malaysian's yg benci sngt kepada KPOP >< Weh , mati boleh tak? Benci setakat tu je lah . Yang korang nak sngt kutuk kat twitter and facebook pasai apaa lak...? Ingat kpoppers akan lepas kan kome yek? Cengitu? KIteorg akan bash balik korang tautak? Yesh , dedulu mmg saya ni pun bukan Addicted tapi as Time passed , people changed ! And I'm changing ~ *watching runningman >< (so funny) . Okay-2 , balik kepda topik neyh .... Korang neyh jahat tautak? Please apologize to VIXX @ Nuest because of ur action ! Say sorry to them on twitter or their page or samthin please ! Jangan jatuhkan maruah kpoppers MALAYSIA boleh takk? Ingat deme nak dtg ke lepas benda neyh jadi...? Lagi-2 SM @ YG Ent akuuu :'( Shhiiiaaaal >< *opps ! Okay , settle down dude x) Dah lah sedih psl kene balik kampung and Life without kpop ! Menjadi marah kerana Vixx @ nuest di malukan :( Sian gegila lah kat demeeee >3<


*L so cutee ! Muka dekat-2 cam Shin Won HO -3- (Bias)

Dah lah tuh ! Boo dkat Nuest ! Siap baling samapah/Kasut dkat VIXX ! Ya allah -.- saket hati gile lah dgn deme ! Nasib Dyorg patient and loves their malaysian fans :3 Taktau lah apa EPOP yg terbaru akan tulis tntg ni kan?? Well, Hope so bagos ! And naseb tak masok International page *LAGI . Kalau tak memang semua Kpop concerts dibatalkan lahh ! Kesian kan lah KPOPpers MALAYSIA jugak ! Jgn selfish okaayy ? Fikirkan perasaan diri sendiri and sesuka hati Tuk Mak nenek je nak buat cam gituh >< Serius marah neyhh >3< Kesian kite punya JR and VIXX :( Ohhh , felt so pity for them ! Jjinjjah ~! *Shut Up Flower Boy Band Ni Pasai apo lambat loading ?!?!?! ><


*Cutie PIEEE ~! Myungsoo oppa !

*pehal kakak gelak cam gila neyh!? Tengok runningman punya pasai ahh ~!! Kayy, All what Kpoppers want is just an apology ~!! and Respect what we like/Love . Someday u all will love them too u know ...? *Btw , Ayat serius kasar terlebih . Astaghfirullahhalazim ! ! ! Kbyeee :) Jalga ~ Dah pukul 2.05 am >< Maybe my last update bcos going to Freaking N9 ! I want a vacation wif familyyy :'( Not a hell for Mee ! Bye kpop ~! My Lappy ~ Myungsoo-ya !! Saranghae Kpop ! Nytes Readers :) Or Morning like Lf Elia said X) *mood : MALAS TERAMAT NAK TIDURRR . Tengok RunningMan ! Ada Joongki ! *RunningMan Nak dtg MALAYSIA December neyh Wehh ! Haha xD Joongki ada , Innocent Face -3- Annyeong!





©