sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Omo~Omo~
Wednesday, 19 December 2012 | 0 comment[s]

Oh my darling ~ SO funny xD Gedik bhaii.

assalamualaikum * annyeonghaseyo chingu-ah! Setelah sekian lama gie Seremban I Pahang I KL I Melaka >< Dah balik Ipohhh ! Serius benci tahun neyh ! Butttttttttttttttttttttttttttttttttt ! ! ! Ni yg best ^^ Me , wif sisters went to KLIA to meet BTOB . Guess what !? We did -__-' Okay XD Gambar atas serius lawakkk @-@ haha . OKay-2 cerita psl btob mmg tahun dpn tak habes so malas lah nak cerita . Bazer masa jep kan? Aiyoooor, notifications ofc lah bnyk tapi yg aku nak sumpah kat org yg duk share-2 gmbr lawak atau sedih *macam nak bagi lempangg*  kbhai =.= Yesh ! Nak tau tak ?? Me , Sisters & cousins yg lain .. antaranya ialah :-


- kakak saudara *form 4* 
-abg sedara *19 y/o
 -cousin sama umur *laki wif adik dia umur 12 y/o
- and cousin same age as my sister *11 y/o and my best cousin *one year older that me :D 


Tau kite gie manaaaa !? Klcc !! Without adults !!! Like wth ,right ?? Serius best day eva lah masa tuh until we met BTOB and that's the best day ever T^T ... Okay-2 :3 kiteorg beli candy manyak-2 and many stuffs lah , nanti MIN post gmbr wif ulasan erk? yeah like NANti xD Btw , hari ni balik kmpg agi T____T Tapi ijok but sehari jeww ^^ And , MEEE T^T Saket tekak like crazy ! :# och ! Ok . Bye . . . . ! Salam satu Malaysia xd
©