sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
SUFBB !
Sunday, 30 December 2012 | 0 comment[s]

*EXO !!

salam * annyeong ^u^ Shut up flower boy band punya lagu *wake up* telah memenangi hati aku dan dijadikan lagu belog myn !! Wahh :o haha x) okeh~ Lagu neyh mmg sedop lah , tutorial dia ikut akak baik ney :D Series , blog dia cantik lagi-2 dgn semua kpop :3 And peminat fanatik exo *same as me lahhh* Sehunnn so handsome lah U.U Whyyyy ? Kesian Lay ditinggalkan x) Hahaha c; Nak ckp apa lagi ek? Ohyeah , tak sangka gila Choi Siwon berlakon dlm cerita KING OF DRAMAS ! jjinjjah lain gile muka dia *lebih tan* and dia mmg panday berlakon x) Love it! Tapi dlm SJ bukan minat dia sngt D: Minat SUNGMINNIEEEE ~ Well nama nak dkt sama ken? Shazmin-Sungmin . Ohyeah~ Daebakk!! Apa ney lagu B2ST muncul kat tv *nega aniya* XD Okay beutiful night lak xD Okay daebak!! Love beast *b2ty , apa ney merepek dari tadi psl kpop~ *part Dujun skrg *part Dongwonniee* Okay sudaaa~! Hehe , apa nak ckp eh? Ohyeahh , blog dah baruuu lagi skali -'- Ambik daryy blog akak baik tadi ^_^ Dia mmg baik kay (?) Hihik +_+ dah folllow twitter ? Please follow ~ Ni hah - Me precious twitter acc Yup , gmbr Sehun ! Ingat lagi tak buing-2 & Sehun lisp ? Ofcourse ah ingat , Too cute to remember sehh ! Pjg lebar Myn merepek x) Biasalah tuu ,Okehh. . . Jaywalking un best jugak ^3^ btw, dah hbes tngk Shut Up Flower BoyBand dahhh :3 HiikHok , skrg tngh tngk Spell Bound *org shuupflowerboyband blakon !!! *byunghee ssi* And reply 1997 *eunji*hoya*inguk* 



Layyy!! ~ Kris~ Luhan


Okay , byeee ~ till next time kay (?) Annyeong !!
*ShinSehunLayTaeyang >3<

©