sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Hangout is Over -_-''
Tuesday, 29 January 2013 | 5 comment[s]


Assalamualaikum chingu(s) ! Mana satu myn  ? Yang warna biru :D Depan tu fikir-2 jelah :D Haha. Boleh lah . Best jugak lah . Taktau lah . Tapi best and awesome :3 hikhik . Kteorg main tepong cam babad je >< Habes tudung . Dalam baju pun ada tepungg -__- Tengah type cepat-2 bcos dah lambat nak gie sch . SO, kalau ada tersalah type humm .First skali , kiteorg kene tunggu ika (me,zyma,farah) Lama gilaaa bapak aii xD Serius ,tengok-2 dia baru bangun . KIteorg tunggu kat rumah diaa :D Zyqa and Elia da ada kat taman .. So, blablabla ..haha x) Bila kiteorg dah sampai kat taman tngk-2 hanim belom ada -_- lambad gilaa seih . Zyqa nak pergi tandas so myn teman kan dia lah xD Kes dia macam nii , zyqa pergi jerit ''Nak gie tandas wei ! Wei ! tak tahan lah ..! Nak pgi tandassss . Wei , nak buang air kecil . Nak buang air kecil . '' Dia kata dia guna perkataan Kenc*** tu sbb kat asrama -.- hurr . Buang air kecil tu gantikan dengan Ken***g xD Pastu masa myn and zyqa jalan nak pergi tandas ... tetibe hakim dgn irsyad adaa ! Pastu myn pun gelak mcm org giillllaaaa ! Zyqa puns . Zyma kata kteorg gelak cam 'pandai' je XDD means , hakim dgr lah apa zyqa ckp . Masa myn dgn zyqa balik dari tandas .. kiteorg baru je sampai pastu tetibe jeee !! Semua baling tepung kat kiteorg ! Masuk mataaa O.o Masok mulut skalii >< Tapi kinda fun xD Haha. kiteorg terus main tepung cam gilaa ~



Nilah gambar selepas main tepung xD Zyqa kat sblah duduk kat bangku so takde dalam gambar xD haha . Tapi dah kemas-2 kan siket tepung kalau tak mcm snow dah kiteorg ni xDD haha. pastu dalam pukul 10.30 hanim dah datangg . kiteorg pun celebrate :D Nyanyi happy beday and potong cake . mkan spaghetti . nuget and minum xD Bukan arak okeh . air gass .Pastu adik-2 tak guna kepunyaan ABU AMREEL kacau zyqa and kiteorg semuaa >< Bencii gila . apehal lah pulak budak laki sesat nak datang nii !! Honestly myn tak suka budak lelaki bcos mcm little bit gatal ? haha. cengitu lah . but , what can i do right ?? Tapi budak laki duduk jauh dgn kiteorg so tak nmpk sngt lah x) Then , ada sedikit story morry and blablabla . Tapi kiteorg perbanyakan tangakap pictures :DD Kekeke, ni jelah nak bgitau . Ohyeah , myn tinggal kat rumah farah :D Yang pakai bju biru depan skali tuu . Lama tauu T_T tengok-2 family semua keluar -.- dyorg bersiap lama sbb tu appa-chi amik lambat kat rumah farah >< Siaan farah kene tunggu :D


Ni kat rumah AZIEMAH ANAK ZAHARI x) Kite kat depan . ELia takde masa ni . hilang mana?? Okeh ,Sementara tunggu rumah farah myn dapat tau lebih lanjut pasal hidupan dekat Tasek . sbb myn kat Bercham :') Farah story banyak gila. Myn puns story morry jugak kat farah . Kiteorg cakap-2 sampai takde air liur da xDD


Otw balik :D Ramai-2 :3 Min tepi elia (baju pink) Sejak dua menjak ni elia suka pakai Pink -.- ntah lah , lebih keperempuanan xD haha. okeh , bhaii ! Myn dah lamat pergi sch lah pulak TT_TT . Mcm mana ni ?! Okeh . babai . muah muah >3< 


thanks for reading . written by :- ShinSehunLayTaeyang 


©