sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Flower Boy Next Door ^^
Saturday, 12 January 2013 | 1 comment[s]



assalamualaikum chingu ! Hi to non-muslims ^^ Start minggu lepas myn tengok Flower bOy Next Door :D Tapi dia loading lambaddd -_-|| Ugh , malas nak tunggu , but still , cerita tu best ! Enrique so HenSom ! Shin hye is always gorgeous :3 Enrique seriously lawak x) dia blakon mcm budak >< ! Chomells dowh :D Tengok kat mana ? di sini punya link Gooddrama.net . Search google pung ada C; Okay-2 stop pasal cerita baru Tvn punya channel xD OnDaWay To Episode 2 ^3^Nak ckp pasal jibam bapak prasan tuh >< Tautak aku bency dia ? Ugh >.< Freakkk ! Jjinjjahyo ! Sorry , kpop bias aku belom mati so lelaki di luar sana mmg takde chance lah nak jadi boyfren aku U.U sedih? Nope, kpop always in ma heart  !



BaB 2 pulak xD Okay , nilah kawan . Ahain and again benda ni je yg aku nak ckp kat dia >< Woi , hg tu bukan kawan aku dah ok? Ok, srry , ur still ma fren lah T^T Tautak ? Dia as bestfren aku patutlah SIKIT caya kat aku ! Dia ckp tulisan bahasa Jepun !? Gosh , ur not a real kpopper at FREAKING ALL !!! Then , bila aku denied dia , mulalah dia cakap mcm-2 ! Woi , imma kpopper of course lah i know -.- Then, bila kembar BARU dia tu yg mengantikan aku ckp bukan jepun dia teros percaya ! ok , kau dah lupa psl kite ke? Hoii , young lady please lah -.- Then , bila aku deny samthing lak ... dia kata :- Min ni , apa org ckp je dia tak caya , cubalah caya sked -.- :: Girl , cermin diri kau sket . Terimas :] Myn dah ckp kata kakak myn tanak dtg hari ney bcos The Evil Twins tuh -.- *yes , i share a little wif ma sis-'-* Tapi apa yg terjadi tak boleh betulkan >< ! So, mmg as expected , the evil twin sistar mmg saket kan hati myn :'( Yelah , renung-2 kan lah apa dia ckp .... Lu fikir lah sendiri nabil~! *cerita lama dikenang xD*



Okay-2 , now talk about Golden Disk Awards pulakkkk !!!!! (GDA) Freaking kidding me right !? Okay , first-2 engat kan tak jadi ! Then , GDA mmg jadi !! 15 & 16 Jan nanti T^T F*ck , I cant go !! Exo !!!!!! My babiess :') Why lah god D: Isokay , besaw kang I got to  korea and meet them ><! Insyaallah :3 I hope so ^3^ Okay , for more info type GDA malaysia at ur search engine like google| Yahoo| Daum | Anything lah ! Kbhaii . Bawah ni salah satu poster FLOWER BOY NEXT DOOR -3-




Park Shin Hye ! Fighting ! Enrique what a cutie pie :D


Written by :-
ShinSehunLay 
K-addict planet 

Annyeong people ! Thanks 4 reading ^3^


©