sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Hey Peeps ^^♥
Friday, 4 January 2013 | 2 comment[s]

-OhMy Jonghyun CNBLUEE^_^ mianhae Yonghwa~


Assalamualaikum * annyeonghaseyo ~ HandSome kan Jonghyun ? :3 Kekeke -_- Okay , so , topic cam err x) Bcos x tau nak letak apaaa TT.TT Then, school's startng >< It's the third day of school ! I'm a senior :3 that doesnt bully juniors bcos Super JUNIORS :o Biasalah, masa tahun lps selalu sngt kene bully walaupun bukan dkt asrama >< Tapi nak buat camne tuan bully pun muka takde future xD Okay, saya jahat . Sorry C; HiHi ^u^ School went like HELL ! The teachers are different and surrounding is also a hell 2 me :D 2MYX *Ajax :* .Hehe, jahat bagitau sapa-2 eh? Shuuuuuu~! Lagi-2 org yg berkenaan ^_^ Sebenarnya mmg living in hell lah dalam kelas 2Bestari !! Really hate it , jjinjjah jeongmal ! I swear~ Kawan*besties lah konon><* Mcm shibbal *mian* Who understand please know my situation ^u^ Kay ,myn tengah tengok Shim Shim Tapa Exo-k so amatlah chomells punya budak :D OMG , My sehun is like also CUTE !! *michin* .. Kay , back 2 school again .. ouh ! Pleaseeee TT Bag mcm gajah duduk !! Bahu mula lenguh T.T So , its freaking hard for me ;'(


Problem nya kawan . What a daredevil i am to write this :o Afraid that we might fight :''( Please understand fwen u.u Actually , i think kawan *besties* myn selalu back stabbing me :''I mmg sedeh >.< But really, u have to that infront of me!? Freak up please D: Then, dia slalu mcm tak ckp dgn myn walhal myn duduk bersebelahan dgn dia  :'| Tapi dia ckp dgn dak dpn kite *mayB besties myn gak ...So, taknak lah babitkan hal ni dah , family issues un da memandai :'') Bukan family , little sis je ><! Really hate her !! U dont understand ... she looks like a sweit girl *ewww. But , her heart doesnt hide everything >< Mulut cam TuuuuT suka mencarot and baru darjah enam dah ckp macam-2 . Belom 15 tahun lagii ;O Nevermind . Allah still wif me u.u Okay ,  dont wanna mention anymore about fwens :D Saranghae chingu-ah ! Muaaaahhh :* ! HikHok ~ Xahen wif zyma ? Godd , azwan and mia nak campak mana babes ? Kay bye peeps !


STILL IN MY HEART ;;

*Sorry hideous xD Time ney tak matang agi :3





©