sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
I hate Mondayy !
Sunday, 6 January 2013 | 8 comment[s]

*OH SEHUN >3<


assalamualaikum ^^ Hari ney kene pegi sch setelah bercuti selama 2 hari TT Tak sanggop >< Tapi nak masok university then jumpa Bias :3 Haha , sanggup kan lah untuk masa depan dan bias kita :) Then , tak puas hati dkt budak sorang neyyy >< !! Ahhhh , takpe lah nak buat mcm manaaa =) C-clown dah tenang kan , Btob juga tenang kan dgn tonton MTV BTOB DIARY ^^ Saranghamnidaaaaa ~ OMG ! Baru starting 2013 dah bnyk nak kluar kan comeback ! Contohnya :: mcm dibawah ;;



CNBLUE"S COMEBCK 14.1.2013 :: Seriously cant wait ! They are so cute and handsomeee ! Watch their mv teaser at Youtube by searching : CNBLUE TEASER COMEBACK 2013 .




And here is My C-clown babies :D Making a comeback 2013 :3 Not sure when :\ Press  Here ^^ for more details ^^




This is Infinite !! Yesh ~ But just dongwoo and hoya ^^ No sunggyu+myungsoo :'') Sokay ;) Name of infinite sub group : INFINITE H : Date not decided :D Name of album FLY HIGH . More info click : Here :D



Superjunior-M is also making a comeback ! Can't wait for my Sungminie and henry ! Haha x) The Date is January 7th :: More info go to ;; http://www.allkpop.com/2013/01/super-junior-m-releases-highlight-medley-for-break-down



SNSD (so-nyeo-shi-dae) Make a comeback ! Dah keluar dah btw , I got a boy daebak ! Lagi-2 sooyoung and others ^^ Love snsd forever :D #TrueSone . More info :: Click Here !

As for exo , maybe they will make a comeback in january or february ! Can't freaking wait ! Oh Sehun <3 Lay <3 This is just a rumor !


Byeeee ! Annyeong ! Kpop Fighting ! Miss X-5 :''( BLOCK-B FIGHTING !! HOPE THEY DIDNT BROKE UP ! FIGHTING BLOCK-B !! BBC  SUPPORTS YOUUUU U.U

By : ShinSehunLayTaeyangCrown^^
©