sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Opps ! FlashBack :3
Friday, 18 January 2013 | 0 comment[s]




assalamualaikum ! Omggg ! Goshyy (!) Our aegyo maknae and dancing machine ! Kiyeowoo ! SeKai *) Sorry myn tak tahan tengok dyorg :D Hai ? Apa khabar ? Sehat ? Saya dia korea sehat saja x) Korea? More like Perak xDD Okbhaii , bukak topic lain .. Lol, delete post psl evil twin sementara bcos of samthingg ! OMG !Tak sedar deme boleh bacaaa :D Haha x) Hope tak mare kayy? Goshh (!) Edit blog mmg susah tapi tak payah lah susahkan diri dgn header lah , background lah, cursor lah @_@ pening kepala org fikir . michingeseo !! Buat je blogskin .. Tuto dia pun senang jeww -w- nanti nak tukar blogskin AGAIN bcos tak selesa sngt dgn skin neyy ^^ Tuto dia search jelah kat google ~ Zaman dah modern :3 Haha. apa ni -.- kpop rules de world lah , okay , srry silap, ISLAM ! Hehe. Tengah buat apa tuhh ? Me? Tengok gif SeKai >3< muahhh ! HunHan&SeKai mesti diberi perhatian kayy? HikHoks :D Gedikss punya ayatt :o Biarlah . Okay nak ckp samthingg . Next post lah u.u okay , tengok post seterusnya tauuu ! Bhaii chingu(s) ! 
Saranghae my bias :3


Crazy Changsub oppa !! Hahahah x) BIIB Fighting~Peniel at the backk>3<
©