sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Ting Tongg {^o^}
Thursday, 17 January 2013 | 0 comment[s]







assalamualaikum kpoppers :D Disebabkan haifalah saya Terpaksa taip -_- takpelah. joking ^^ hikhik . Okay, Mizz Haifa the Great suruh tulis pasal Zyma & Dayah yg digelar Evil Twins >:D *gelak jahat . Okay , saya jahat x) But, they don't mind-MAYBE-tak kesa laa :3 Nak mula dari manaa? Okay ada bab nihh x) haha :) We'll start now ! 


BAB SATUUU T_T Permulaan Segalanya . tahun 2012

*Sejak tusyen ,dyorg semakin rapatt ,myn tak jealous kay? Sorry sket.takde masa ;D Haha .So, if rapat means rapat . But when meke rapat becomes Gedik bapak bagai ~~ Sorry to say weii x) Gedik gaban lah. Sejak zyma tunjuk gmbr kpop kpda dayah ... THEY'VE TURNED INTO MONSTAA ! Jokingg -_-v Means, deme gedik cam kalah Sungjong xD contohnya mcm :-

zyma: Yayaaaa ~ (sambil buat suara chomells yg gedik!) Comel tak hyun woo? <-- hyun woo is mine kay zyma?
Dayah: Chomells nyeee ! Aku minat dia ah ~ (again, he's mine babe)
zyma: Mana bolehh (buat muka sengal engat comels)

And berterusan lah perbualan gediks mereka x) Myn jahat ...
and starting tu gak, zyma asyik mare myn wif daya :'( Sedihnyaa u.u Deme asyik suruh myn diam bagai T^T engat deme tu sapa tah ! Eiiiii ! Benci nya . . start tuh gak lah zyma hangout dgn dayah . lupakan myn kay? thanks :D appreciate that ~ Dia tak layan myn bila myn cakap dgn dia . Dayah pun samaaa.btw , Myn yg rapat dgn dayah sejak dulu but zyma just .... Shiiteuu. . . haha x) guna korean kenapa niyh ? ? ? Tapi , dyorg ckp dgn diri sendiri bukan main mesra lagi ! 





BAB 2 T^T -kite x jealous !

*Semakin lama , myn xde dlm pic zyma tangkap . Hidayah Waled je ada . myn lepas solat selalu doa kat Allah supaya hari ni zyma akan layan myn dgn baik.. kengkadang termakbul ^^ Ada yg takkk. Myn slalu nak tengking zyma but relationship akan terjejas beb xD So, pendam jelah dlm hatii ♥ ♥ ♥ 


BAB 3 - the end !

*okay , ending dia boleh tahan x) 
*kite nak berkekalan friendship kite dgn Bestfwen kite D: So please lerr -.- Stop It kay ? B.A.P's Mine ! #trueBaby! okay ending dia pikir lah sendiri and oh yeah , dayah semakin gatal tahap mendadak ! Miang cam jambad lahh . zyma suro myn couple :p Myn tanak . kene mare . Woi ,kapel harem kay ? thanks . Org dah kawen dah >:P Wif who ? Ma Biases 8) Love yaaaah ~ Oh, bnyk lagi nak cerita kat haifa , sabor eh haifa ! :3


Sorry Typo sikettt :D

Written by :-
SehinSehunLayTaeyangSesat
4everKpopper

©