sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Tukar lagi @_@
Sunday, 20 January 2013 | 1 comment[s]



assalamualaikum chingu(s) ! Chomells tak diaa? Hihik ^_^ Memang lahh. Dia sapaa? NoNoNo. Dia bukan artis korea xD Dia adalah korean ulzzang ^_^ Ulzzang tu apa!? Gosh (!) Takpe-2 , ulzzang tu model korea lah contohnya(org korea yg hensem&cute) . Cuba search dekat google image atau we heart it :D Belambak gambar keluar nanti :3 


Okayy , gosh. Mia just tweet samthing that is really -I mean it REALLY- gonna break our heart ! Ok, sapa yg baca tolong sampaikan pesanan ini kepada budak bernama AZIEMAH . Damiea kata dia tak hingin hangout wif us . tweet dia lebih kurang cam gini :- Birtday Party !? huh, tak hingin aku. Tengok muka korang pun dah tak larat . kurang ajar seih . Ok.fine . Kteorg tanak punns ajak kau weii ! Btw, jgn touching bcos kau yg tweet cam gitu >< Bukan ada yg nak retweet atau reply kau pun. Kau angkap gambar and edit je pandayy :p Bukan santek sangat pungg >__< Hot setaff konon :p kalau takde kawan tak payah ahh. Lain sekolah da lupa teroskawan . Woii, pi kawan dgn Aimi sahabat semati sedunia hang tu ok ? Bhaii :p

OkOk. Cam tahape je myn ni x) Mestilah, sapa tak marah kan? That !? U shouldn't call a Best Friend like that xP kayy ! Myn nak tukar lagi imej blog kesayangan nii ! Haha xD Okay , stay tuned ~! annyeong ^^


Written by :-
OrangYgSedangTengokCeritaMissingYouDramakoreakatinternet

Another handsome ulzzang ! muuuah ! So cute ^3^ Muka macam myungsoo kan ?? ^3^ 


©