sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
S C H O O L .
Tuesday, 5 February 2013 | 2 comment[s]


Assalamualaikum chingu(s) ! Selamat Membaca ~ Comel + Lawak punya woohyun ^3^ Yess , mimipi pasal woohyun *O* Flawless , haha x) Tetibe je cakap psl inpiniteu sbb dgr She's A Fantasy ^3^ Besttttt sesangat ! Okehh , merapu . Sekolah -.-; dengar tajuk pun meluat :3 haha . gedik* tak kesa lah ~ Semalam buat-2 merajuk dgn zymaaa :D Dayah pun join myn skalii 8) Tapi misi tak berjayaaa , mestilah . Best friend kot . Tak boleh buat buat  :3 Lol , geli-geliman seih . haha , Oh yeah ! Today our leader Yunho's birthday !! TVXQ fighting ! And Dancer Jung Jong Down birthday ! I mean Jong UP birthdayy ^3^ awwwwh . Bap fighting ! Flying kiss bnyk-2 kat kauorg xD haha . gatai . BTW, Tandas sekolah cam babad >< Tau lah bnyk cina tapi flush pun tak reti . menggong -.- Datang negara org buat hal xD ahahha. Jahat nya , tapi ada yg baik kayy ? Still , masok neraka :') Sedih kite dengor nya dak ? haha :) Apa lagi ek ? ntah . Oh , homework mcm biasa tak siap lagi , baju belom di-iron lagii . Semua belom siap ! So hari ni nak habes awal supaya datang awal lah ! Haha . Benci nyaaaa ~ I don't care ah .

Fish , sunggyu so cute ~ Mine *


Sunngyu aegyo attack ! Ahhhhh !! Wae kiyeoweo !? okeh , direct translate xD ahahahaha :B myn rasa nanti zyqa tak jadi besties kiteorg dah bcos dia asrama MRSM lenggong . Jauh tuh . Ans , kalau balik pun .  DIa still boleh mcg and guna internet untuk berhubung *zaman da modern * . Tapi dia chat and tweet dgn kawan Mrsm dia je . Tau lah hot setaff . tapi , jangan lah sampai lupa kawan >< Esok tusyenn ! Hanim plus Fatin = tinggalkan ika . Zyma plus hidayah = tinggal shazmin . LOLs . Conclusion , WE DON'T CARE SO MUCH ~ ahahhaaha. gilaaa sekarang . babai ~


:Thanks for reading : 
INSPIRITEU


©