sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
D E M A M .
Saturday, 9 February 2013 | 0 comment[s]


Oh , kyungsoo so cute!

Assalamualaikum ~ Fish , jealous nya dgn HunHan couple >3< Haha . Demam nii T^T Sedihh , sobsob . Baru cuti sch dah demam ! Ahhhh ! Tak suka , tak suka . Hey Hey , ada tumblr tak ? Boleh follow and reblog myn ? Nah , myownsworld.tumblr.com ^_^ Okay ? Thanks , Myn otw nak tengok semua teaser EXO sebelom debut . Myn rasa .. kali ni myn akan suka k-grup gila-2 dan takkan abandoned dyorg dah mcm BIGBANG . Puih jauh-2 .... EXO is the one and only in ma heart :3 oh, gedik. Tau Pun ! Haha.. Kite demam tak makan ubat still kene buat kerja T_T huhu . Nak pergi Kuala Lumpur lah mama !! Ugh =.=

Heeeee :) Elia ni tak habes-2 mention org xD Kata tanak layan blogger dah xDD Tapi , addicted da ~ okeh :3 Nak tanya soalan ? Sapa ada namja chingu ? Semua ad rite ? Myn je yg forever alone ~ ~ ~ . Well, couple itu harem and myn takley tinggalkan kpop XD yes , org kata kite over lah , terlalu obses lah . Okay , do i care ? Myn rasa cam nak mencarut je kat dyorg . Suka hati lah ! *calling sehun* hahaha x) Then, nak pergi AEON tapi takde duit , silaka betul @_@ myn teringin nak ada namja chingu tapi takde sapa yg memenuhi syarat :
-handsome of course
-baik , budiman
-rajin solat , selalu ke masjid
-perangai macam myungsoo !
-jerit saranghaeyo ! *kat myn*
-muka ala-2 kpop
-dingin mcm Myungsoo tapi last-2 Love~
-nak macam drama korea 
-Benda semua ni takde kat malaysia T_T


Yesh . Harapan kite bnyk agi tapi ni je boleh diberitahuu . Myn teringin nak ada 100th day :') Cerita korea semua sweit doyyyh >_< Kite nak mcm tu jugak okeh . Tapi kite maseh mudaaa :3 Tunggu jelah time dia :D Tapi kepada kawan kite yg mcm 20 tahun tu padahal baru 14 tahun , watlek . Buat drama bersiri ! Couple , curang berbagai -_- padahal baru 14 tahun . Melainkan anda 20 tahun saya tidak akan lempang anda >_<* okeh , babai ~ Apa jibam main awak-2 nih !? Goshyy , belah lah kau :p Jahatnyaa ~ annyeong !


Thanks reading ^3^ 

©