sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Dunno what to put :P
Sunday, 10 February 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum ! Yesh C-Clown ^3^ Yepiee :D si gedik mula dah ~ Crowns here ? :D Okeh , kakak guna phone untuk internet , me laptop , adik computer @_@ Pembaziran berlaku di sini~ Kiteorg tak habes-2 guna internet >< Well, org demam XD bhahaha. zyqa neh tak onl-2 -.- berjanggut doyh tunggu . Myn baru active tumblr , kauorg ada brape follower ? Myn 20+ ^_^ Bangla terlebih -__-'' Nak bagitau samthing ...... myn SYORkan C-Clown Channel untuk korang :B Myn pun tengah syok layan variety show nilah ^^ Hikhoks . ayat gedik =.= Myn tak dtg sch hari JUMAAT and taktau homewerk !! Frens , tolong bagitau myn boleh tak? ugh -_- takde sapa layan . Dah lah dari malam tadi cina nih tak habes-2 main mercun ! Woii , suda lah wei >< Benci nyaaaa . nak tidor pun tak boleh . berpada-pada lah nak main tuh . Aku harap korang punya tangan tercabot >:p ganggu jiran dapat dosa wei . Sorry to Sayy . Okeh , bhaii . Nak layan C-Clown balik . Btw , myn punya Sehun . Jangan sekali-kali amik diaaa XD Haha . joke . suka lah dia .. me likeee :) Boleh jadi madu ;p bhaii , annyeong ~ 


Hey ! Before you leave ,like this post ! Q_Q leave a pleasant comment too ~

©