sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Kuala Lumpur
Tuesday, 12 February 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum chingu (s) . Oh , letih . Pfffttt *ayat kegemaran bulan ini* . LOL . Naik train pergi-balik KL and Ipoh . Fuuuhhh , letih gilaaa.. Sampai Kl dalam pukul 10.30 malam then pergi lawat and makan steamboat dekat rumah Mak Long . Then, pergi ICT sampai pukul 2 PAGI !! Pergh , serius letih . In history kiteorg semua tak pernah jalan-jalan DEKAT KL smpai pukul 2.30 PAGI ! ICT memang cantik >_< Well =___= huh, T.K chomells . Adik myn ni asyik amik gambar myn then post dekat CUTE KPOP BOYS . fuuh , engat harta dia ke !? Dah lah takde org like atau comment -.-; pfftt , exo wae kiyeonim ? haha xD Keesokannya kiteorg bangun pukul 10 pagi XD bhahaha . Still , tak cukup tidur weii . . . . Hurm , bangun . makan . pegi siap . bake some muffins . jalan-jalan balik . Kiteorg gie makan tengah hari , beli Tiket balik , and pergi Berjaya Times Square . Punyalah bapak lama kiteorg duk kat mall tuh . Besaw punya doyyh -'- pastuh kiteorg beli sikit-2 jee :3 Cari barang kpop sampai kaki lenguh + saket :'( Still tak jumpa weii >_< ! Marah gilaaa neyh , kata barang kpop paling banyak situh . then tengok takda . Membara lah ~ ~ ~ haha XP Homework kite taktauuuu !! Macam mna niii !! Kite tak datang hari JUMAAT !! >< D E M AM =.=" Naik train pukul 9.30 . Sampai ipoh pukul 2 pagi . Sampai rumah 2.30 , kemas-2 semua dah pukul 3 pagii . Bangun pukul 1 tengah hari XD bhahaha . Tak elok kan penjagaan kite nih :DDD So , bulan tiga nih kite nak pergi KL lagi tapi kali nih nak pegi dgn appa-chi ! Ada elaun sket XD Lols . Adik sedara kite chomells sngt la wei . Bulu mata dia lagi pnjg dari kite okehh >< Jealous . Dyorg semua layan kiteorg dgn baik . Yeay (y) Jumpa Kenanga Wholesale City Mall okeh !! Kalau boleh nak pegi tapi no time @_@ Lain kali nak stay sana seminggu !! Muahahhahaha :3 Cousin kat Melaka kite dah tak minat KPOP sangt :') At first dia kata dia nak lupakan kpop sbb tahun ni dia PMR . Pastuh tetibe minat ONE DIRECTION ! Dafuq is that -.- Dah la dia yg ajar myn cara berkpop ni ! Pastu nak tinggalkan besties sorang ni :3 Pfft , harap-2 myn pun tak berubah suka ONE Direction jugak , Sebab myn dah mula minat ONE D :') Bye Kpop !? WTF -..-|| Okeh , thanks for Reading ? Babai kpoppers :D Not KPOP :'(



L.JOE CRYING BLOOD :'O Me Bias :3



©