sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
F R I E N D ^_^
Sunday, 10 March 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum reader(s) ! Maseh , visit blog yg tak seberapa neyh --; kay ! Dream Girl weiii *o* ahhh ~! Btw , terasa amat bowring sekarang -_- so , nak tulis pasal min punya kawan .. hikhik ^3^ enjoy ~

First sekali mestilah tulis pasal kawan dlm AFIZAEM dulu ~ ikut number :-

                                               1) NURUL HAZIQAH BT KHAIRI .

Dia study kat MRSM skrg , so tatau la apa jadi kat sana . Dia ada crush juga kat sana .-. opps ? xD haha . Then , dia first bff min ^_^ yeay ~  kiteorg ofcourse penah gadoh . well , itulah namanya kawan x) kay , dia hot setuff gilagila masa sch rendah dulu xD mestila , bukan saja cantik , beriman dan pandai ^_^ Tapi kalau da dgn kiteorg ... mmg tak lah xD dia nilah paling gila .. dia baik , jujur --; terlalu jujur . Suka buat lawak menggong xD Lagi apa eh ? Kan tak slalu jumpa , tapi kiteorg always contact sama-2 . Twitter and SMS , zaman da modern kay ?? XD hurm , min SAYAAAAAANG dia sangt-2 ! hihi -3-


2) NORAZIEMAH BT ZAHARI 

Dia adalah orang paling baik dekat min ^_^ kakak min pun tak mcm dia . Dan dialah yg ajar mn macam mana nak jadi matang C; Love her -3- Dia mestila berpunya -__- selalunya dia happening sket . Tapi semenjak dua menjak tiga menjak neyh dia cam tak friendly dah ? huhu xD Lols . Kay , dia sopan santun , pandai daripada min ... comel , tinggi dia sama dgn min je . Kiteorg kembar =3 Min selalu ikut dia , dia slalu ikut min x) haha . Kiteorg suka buat lawak 'pandai' . and kiteorg punya citarasa semua sama . yeah , so apa-2 je setuju je lah ~ I love you sis ! haha XD and , layan lah aku dgn baik =.=


3) ELIA THAM WAI LUM 

Comelkan ? kay , dia sekarang dah tak rapat sngt dgn kiteorg bcos dia always wif cina dia :( Hurmm, bialah . Manusia always berubah hati ken ? Dia totally cina sekarang . Min tak kesah pun . Atleast , ada sekali-sekala dia layan kiteorg :D tu pun da cukup . Dia paling gila antara kiteorg xD Dia fanatik leng zai xDD and dialah dgn min kpoppers paling gila dkt sch SMKB tuh XD Dia baik lah jugak xD bhahaha. Dulu-2 bukan main lagi tak suka camera x) sekarang leng lui sudaaa ;) Proud of you sis ! Haha x) Then , dia serius paling gila antara kiteorg !! SERIOUSLY ! GILAAAA ! Jangan dekat dgn dia .. nanti berjangkitt ! Happy Virus Elia -3- love youuu !


4) FARAH WAHIDA BT GHAZALI

Dia budak baik kay !? haha xDD tolonglah @_@ dia second hot stuff . yeahhh , dia bff min gak -3- love her , selain bff yg lain , dia paling caring , baik tapi seriously pemalas gila . angkat pen pun tanak -_- tapi dia sch tasek so tatau perkembangan kat sana :( But , tetap contact . Ada phone . Rumah dia pun mana lah jauh sngt dgn min ^3^ haha xD then , dia mmg suci lah ! Dia tak penah couple neyh . Dia cuma sporting tapi anti lah .. Dia terlalu baik untuk minnn :) Muah ! Muah =3= dia kpoppers gak . kite semua kpoppers ! haha , zyqa minat gila dgn TOP (bigbang) farah , tinggi gila cam kwangsoo and dia mcm gadis impian seorg lelaki . Dia manis , and dia peramah , friendly gila dgn org ^_^ love you farah ! muah ~

Gambar-2 kiteorg !!
-without elia xD-

-andox rox perfect five !-

Min , Ika , Elia , Farah , Zyma =3=

Zyma , min , farah . yup min huduh sini~

Zyma , min , dayah -3-

Hanim , ika , farah , min . Rasa nak nangis masa neyh :')

buruk gila min masa neyh --; zyqa comey tanak delete >3<


 Kay sampai sini jelah , min nak gie sch lepas neyh . Sambung nanti lah ! Hahaha xD bhaii -3- love ma frens :D Next update pasal ika , hanim , dayah , hepa and lain-2 . Sekarang neyh pasal ANDOX ROX je xD haha. Bhaii !!! Muah -muah . Min tak suruh and paksa korang baca kay ? ikut suka hati kay -3- bhaii ,annyeong! salam satu malaysiaaaaa ~

©