sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Man In Love !
Thursday, 21 March 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum ~ I'm like wth ? Yeahhhh ~ vote for Infinite- Man In Love okayh ? Inspirits :D Serius rasa nak mati akibat kecomelan Infinite T^T Gila kan ? harhar , inspirits problem =.= Semua serius sweiiit. Woohyun , OMGGGG ! MyungSoo , OMGGGG ! Sunggyu , OMFGGG ! Deme neyh comel gila babad ! Tauuuu u.u huhu , tadi main bola jaring / practice. Min masok 5 minit je ._. tapi takpe lah , atleast masuk daripada org lain yg tak masuk ken? harhar =3 then, zyqa balikkk ~ Dia dah bertolak dahtapi min tatau dia tiba dia Ipoh kul brape -'- lols , zyma nak pndah. Tapi tatau keputusan agi bcos khamis semalam dia baru amik ujian kelulusan :( So insyaallah dia tak dpt !! Huh ! Harhar . bad fren ? Atleast I don't lose a my best fren >:P Benci gila dgn dak si Fatin Hadirah tuh ! Dia ingat dia sapa tah nak marah min 24 jam ! errr >< Jahat ! Okay-2 , tngk neyh okay ~ Gif infinite MAN IN LOVE <3 Tapi tak cukup ? 





This is ma sister's Dongwoon ~ Btw , semalam gaduh gila gila dgn akak min >//< habes kena marah dgn parents. Bad Mood gila lah semalam :( 


©