sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Tukar! Tukar!
Friday, 29 March 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum ~ Salam satu Malaysia , Malaysians ! Lol == skema? Well, future perdana menteri xD bhahaha. Kita tngh chat dgn ......... errr -.- adalah. IM kita kat fb kalau nak tau . Fb kita punya nama : SHAZMIN SHAHARIN. Yes, bukan budak hot atau batak hot :p Biasa-2 je okay ! Kita tak secantik Zyqa u.u sodih ! okay , sudah la tu ==; Lols. Apa min merapu malam-2 nih !? harhar ==;

K. Sebenarnya min nak try tukar skin baru bcos skin min ni dah out date lah kan!? bhahah xD Tapi min dah sacrifice segalanya untuk edit skin ni xDD haha. Ayat tak boleh blah == okay, tanak lah kan ! Tunggu masa jeee ;D heee ^^ Then, hari ni min nak tukar lagi bloggg. bcos lagu SPEED nih memekak kan telinga . Serius lah ! Kuat sngttt :B ngeee :p Okayokay, jaga budak kecil mmg menyusahkan [==]v

Apa lagi mau cakap? Lol == tadapapa . Okay ! Annyeong ~ Babaiii ^3^
Kay. Hari ni merapu je banyak. Dah la tak mandi agii ! Kita budak baik punya fasal :o







©