sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Dafuq !?!?!??!
Sunday, 7 April 2013 | 0 comment[s]



Assalamualaikum ~ Hiiii >< Korang! Tautak !??!?? Tiap-2 hari min visit kat tieqa punya blog kan? Wtv lah ==then, tautak apa min jumpa??!! Lagu exo !!! WTF !!! LEAKED lah dikatakan !!! OMG!!! Dari dulu min asyik tertanya *kay, ayat skema . Okay ! Dari dulu min asyik tertanya lagu ni suara cam exo je then bila lama-2 tuh , min search google, lagu EXO-K 365 leaked !!!! I'm like .... AHHHH ! *shouting* OMG ! ! ! ! Fuuuuuuuuuuuuuuuu >//< Min baru tau tak???!!!! errrr ! Btw, min baru edit blog ^^ soryy tau sbb private kan ! Hhahahah xD lewls =.=


Okay , kome nak tautak ? kenapa min tak penah bukak blog sampai berhabuk ni ? It's bcos of .... jeng jeng jeng ... min gie lawan hoki !!! Err , bangla ke? OFC ! Dapat naib johan for the first time in history SMKBERCHAM wei ! Sch biasa -2 yg penoh dgn CINA !! Hehe, time lawan RPS min gelak je . bcos , kita lawan RPS tu /.\ kesah ke menang ke tak ? xD Isnin takmo dtg sch !! yeyeh ! Saket doe kaki T^T huehue . kay, tak kesah ? -.- btw, min tak mandi agi xDD kbhaii ! Tuje nak bagitauuu . Sapa ada YM ? Oh, yeah ! Btw, nak bagitau samthinggg :DDD Min mimpi budak STAR yg tak brape handsome lah sngt == Hidayah lah ! Tergedik-gedik kata jersi number 6 handsome , kan min dah termimpi ! Errr x) Kay , jahat ? So what xP haha, joking seih. Byeeeee! Annyeong !!!

Cantik tak skin baru min ? Act, ni skin pertama min dulu-2 

©