sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Girl Groups
Friday, 20 September 2013 | 0 comment[s]





Hyeeeeee okay 1st update for today! Wohoo! Tukar skin!! ahhh ^^ Lama lah jugak !! Menyusahkan yang teramat kahkah okay girl groups? Ofcourse lah kpop punya ~ Ummm, sejak kebelakangan ni myn suka girsl groups sngt sngt ! At first it was just Hello Venus but then F(x) Then Sistar then 4minute now, secret, KARA ♥ After School and Girl's Dayyyyy ! Kahkah girls day/ Myn manada anti deme! Walaupun si min ah tu tergedik2 kat d.o tapi tu just fanserve je sukati dia lah kan nak suka idol mcm kita gak kan? Hahahah so tbt myn suka min ah sebab vocal dia !! And yg lain bcos deme cute ! Lagu girsl's  group semenjak kebelakangan ni berQUALITY doe! And sedap didengr cuma sexy sket . terlalu. ugh what ever kita dgr lagu tak tngk badan tapi tngk paras rupa XP ummmmmmm, crayon pop pun agak best lah! Yang ni tak sexhy langsung xD of course! Best lah lagu dia ! Catchy :3 Serius. All day i jumping jumping ~~~


I wish to meet sehun one day 




©