sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Obses or Over?
Sunday, 24 November 2013 | 0 comment[s]

Hi Assalamualaikum :) Orang kata kita obses . really? Humph, memang myn rasa yg myn ni gila obses tak ingat dunia bila fasal exo. Well? What do ya expect when I've stan them since they debut? Dude,I know I'm obsessed so plis. Yelah, myn still ingat Allah kay. Lol hmmm, ntah lah. Ada lah jugak mengaku yg myn ni obses . Well? Twitter punya salah! Bukan kita kan lol haha. Erghhh, tulah kan. Benci lah minat exo asallah myn minat exo kann errrrrrrrrrrrrgh. Tapi ntah lah kan hmph exo ni asal lah per-fect sngt T^T Rugi tak masuk Islam. Yelah ! Kat Msia ni mana nak jumpa 12 hot gays right? Lol no. pmsl. Rugi betul myn boleh ingat all facts abt EXO , Sehun's birthplace. Sehun's birthdate, Sehun's fav coulous, Sehun's this Sehun's that. What Lay loves what Xiumin loves all! Urgh! Satu fasal malaysian artist pun min taktau kan. English tuh ada lah dgr tapi tak seteruk Kpop! Arghh kalau myn guna semua myn ingat fasal exo including their schedule, concerts and all myn dah boleh dpt straight As dah kan! Dgn fvkingly English I got 71% damn it. Such a disgrace dude okay that's all. Myn dah tak boleh control diri bila tngk EXO. umm, hello? Ada plenty more fans like me so... T^T um, this includes that bihun fatin piranha temenung tu kay? LOL haha kbhaii~


I HATE SASAENG FANS THEY ARE LIKE SYAITOON!




©