sehun's destiny


HOME ABOUT STUFF FOLLOW DBOARD



Min fifteen SMKBercham Ipoh





© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
officially missing you
Sunday, 26 January 2014 | 1 comment[s]

Officially Missing You? Macam pernah dgr ek? Ofc lahhh akdong musician ft leehi ft bang yedam ! Hehe saje amik tajuk je u.u 


Hmm, dah berepa tahun dah tak jumpa kengkawan SKT Dermawan :< Semua asyik pindaaaah je :'< Dah lah pindah! Tinggal kan yg lain kat sini ! Pastu tak mesej , tak call puih! At least tegur lah kat fb errr benci nya lahai kat kwn2 sktd dulu2 --'' ergh tak kisah lah kan, umm act, min rinduuu gila gila kat JJ group hahaha but semua dah pecah kan lol -.- Wait! Apa kata, kita arrange kan org paling min rindu ! :3 hehe


1) Ofc lah si zyqa tu u.u - miss her so f much. bila ada masalah dialah yg min text, bila happy dialah yg dpt news yg terhangat.

2) Zyma - miss her old attitude hahaha

3) Elia

4) Farah Wahida - budak nii nasib dia tegur min hahaha

5) Fariha - hilang._.

6) Damiea - si gedik, dulu-2 bila nak mengadu, dia sorng lah yg pasang telinga!

7) Syazani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Still tweet ngan dia bcos dia tadak phone T-T

8) I MISS CHIT CHATERING WITH HAIFAAAAA
©